top of page
VILIN_3kom_kreativnost, uspeh, bogastvo.

Vilinski simboli 

So ključi energij, ki nam po zakonu privlačnosti pomagajo v življenje pripeljati tisto, kar si želimo. So nekakšni ideogrami, torej grafični zapisi idej in energij. Vsak simbol predstavlja določeno področje oz. vrednoto.

Od zdravja, ljubezni, bogastva in blaginje, do uspeha, kreativnosti in svobode. Predstavljajo vrednote, ki si jih v življenju vsi želimo. V določenih obdobjih naših življenj, katero od njih še posebno potrebujemo in takrat jo iz energetske, vesoljne ravni, lahko z njihovo pomočjo, pretvorimo v zemeljsko.

Vera in zaupanje v simbole moči nam prinese magično spoznanje, da se lahko samo z dobrimi mislimi, prijazno usmerjeno in izpopolnjujočo energijo premaknemo višje. Višje v naši zavesti, bližje sebi in tistim vrednotam, ki bodo izpolnile naše življenje.

Vilinksi simboli_grey-05.png

Vsak vilinski simbol ima tudi svoje ime, katerega zven je dobro ponavljati kot mantro.

In vsak zven vilinskega simbola je sedaj ujet tudi v “Zvok v sliki”.

policka_blue_OLANREI_zdravje.jpg

ZDRAVJE

Olan Rei

Simbol Olan Rei v naše življenje prinaša zdravje, vitalnost in čistost duše ter telesa. Z njim smo bolj pretočni in živi, njegova moč se preteka po naših žilah in zdravi vse, kar ni v ravnovesju z našim bitjem. 

LJUBEZEN.jpg

Amar Nat

LJUBEZEN

Simbol Amar Nat je simbol brezpogojne ljubezni. Pa ne samo ljubezni do sočloveka, temveč ljubezni do vsakega dihajočega bitja. Pomaga nam priklicati prave ljudi, prave trenutke in prave frekvence, s katerimi objamemo ljubezen do vsega. Tudi do sebe.

Simboli delujejo tudi, ko nanje pozabimo, saj delujejo na podzavestni ravni.

Glavno je, da so nekje v blizini in nas tako vodijo na pot lepšega zivljenja.

Vilinksi simboli_grey-06.png

v

v

HVALEZNOST1.jpg

HVALEŽNOST

Tal Atan

Hvaležnost je vrednota, ki nas opomni, kako srečni smo lahko, da živimo. Da se v tem malem svetu znajdemo, si znamo reči hvala, se ceniti in biti ponosni na to kar smo. Tal Atan nam s svojo vibracijo v življenje pripelje trenutke, ki v nas sprožijo neizmerno hvaležnost. Toplino, ki jo ob tem začutimo v svojih srcih in neskončno ljubezen, ki se ob tem vrača nazaj v nebo.

USPEH.jpg

Tir Kairi

USPEH

Uspeh je vrednota, ki za vsakogar pomeni nekaj drugega. Celo spreminja se, glede na naša življenjska obdobja.

Tir Kairi nam pomaga prepoznati poti do uspeha, pa ne samo materialnega, tudi duhovnega, tistega, zaradi katerega ponoči mirno spimo, tistega, zaradi katerega smo prišli na ta svet. Pomaga nam odkriti naše poslantvo in ga širiti med ljudi..

Vilinksi simboli_grey-04.png
prijateljstvo_kitara1.jpg

PRIJATELJSTVO

Kal Daran 

Pravo prijateljstvo se ne skriva v bližini, pravo prijateljstvo je spoštovanje, je ljubezen, ki se razdeli na dve energiji, ki se skupaj prepletata v novo magijo. Kal Daran je tisti, ki daje. Tisti, ki vaše prijatelje postavi v pravo luč, vašo ljubezen do njih pa osvetli. Pomaga vam, da so ob vas tisti, ki so spoštljivi, zaupanja vredni in čisti.

KREATIVNOST1.jpg

Katal Karan

KREATIVNOST

Ustvarjanje, kreativnost, pretočnost idej, izumljanje Novosti, vera v umetnost vsakodnevnega diha. Vse to je kreativnost in Katal Karan je tisti, ki sproža barve našega uma in pisane vibracije našega srca.

Vilinksi simboli_grey-03.png
TARINALB.jpg

 VARNOST IN ZAŠČITA

Tarin Alb

Varnost je vrednota, ki jo sleherno bitje potrebuje, si jo želi in po njej hrepeni. Tarin Alb jo najde. Najde jo v osebah, v magičnih bitjecih, v okoljih. Najde jih za vas, da vas zaščiti, da vas čuva in da skupaj z njim po svetu postopate pogumno in brez strahu.

BOGASTVO.jpg

Altres Etari

BOGASTVO IN BLAGINJA

Altres Etari je močan simbol, ki s svojo energijo ustvarja blaginjo. Ustvarja pogoje za pravo bogastvo, tisto, ki ga potrebujete, da dosežete blagostanje, mirnost in vas ponese v človeka, ki trdno ceni, tisto kar ima. V življenje prinaša zlate energije, ki se skupaj z vašo željo in vero spreminjajo v materialnost.

Vilinksi simboli_grey-07.png
CAS ZAME_NOVzscetek.jpg

NOV ZAČETEK

Ilur Danai

V življenju imamo lahko več začetkov. Lahko pustimo preteklost, ki nas ne izpolnjuje za sabo, lahko smo novi, lahko smo sveži, lahko se z odločitvami postavimo na popolnoma drugačno življensko pot. Vse, kar zavesto storimo na stezicah proti sreči, nam s svojo energijo privlači tudi Ilur Danai. Je naš zvesti sopotnik in vladar mirnosti ter sreče na naših novih poteh.

SPOMIN1.jpg

SPOMIN

Pil Arei 

Koliko spominov nosimo v sebi? Če bi jih lahko prešteli bi šteli do konca svojih dni. Koliko je tistih, ki so že zbledeli?

 

Pil Arei nam bolj jasno pokaže spomine, ki jih želimo gojiti za večno. Osvetli jih z novo lučjo, zapre jih v malo stekleničko, ki jo lahko odpremo, kadar jo potrebujemo. Odpremo jo takrat, ko si želimo spomina na tisto, kar je minilo. Je dober sopotnik tudi takrat, ko si želimo jasnega uma in najde drobce naše zavesti, ki včasih malo zaspijo.

Vilinksi simboli_grey-09.png

Zven Vilinskih simbolov je ustvarjen z blagoslovom njihove stvariteljice Marjetke Jeršek in Maye Peron. VSe ostale simbole in vilinske artikle, si lahko ogledate 

bottom of page